Update!

school and study afbeeldingEven een applausje als je dit leest (en dus nog enigszins vertrouwen in me hebt?), want ik heb mijn blog echt verwaarloosd. Ik wist niet meer wat ik ermee wilde en of ik wel door wilde gaan. Vandaag wil ik jullie dat graag vertellen in deze update.

Ik heb besloten dat ik verder wil met bloggen. Niet extreem, niet 3 x per week, maar gewoon soms even iets posten. Maar wat dan? Ik had geen zin in al die lijstjes en dergelijke.

Na lang nadenken bedacht ik dat ik mijn examenjaar zou gaan bloggen. Het leek me een erg leuk idee en dan vooral ook voor de mensen die dat jaar ook eindexamen doen. Ik zou dan gewoon aan jullie berichten hoe al het leerwerk ervoor staat en misschien tips of zoiets. Ook heb ik bedacht dat ik reviews kan schrijven als ik iets heb gekocht wat erg handig is.

Ik weet niet of dit gaat werken, maar ik wil het wel graag proberen. Dus: volgend jaar doe ik eindexamen voor een VWO-diploma. Dit ga ik proberen op te schrijven als een logboek en hopelijk vinden jullie dat een beetje leuk. Laat het me weten! En als je zelf leuke ideeën hebt voor deze blog, dan mag je die ook altijd vertellen!

Bedankt voor het lezen 😀

hopelijk leest iemand dit, maar zo niet, dan zou dat volkomen terecht zijn, aangezien ik een jaar niet gepost heb

Advertenties

Een gedachte over “Update!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s