UPDATE!

Hoi, hoi! Vandaag dacht ik, ik ga weer eens een blogje schrijven. Zoals jullie misschien wel weten, heb ik al een tijdje niks meer geupload.  Ik wil daar vandaag wat dieper op ingaan en jullie vertellen hoe we verder gaan na deze blog. Als je benieuwd bent, lees dan snel even verder!

Waarom heb ik al een tijdje niks meer geupload?
Ik had de motivatie niet om een blog te schrijven, ik zag het meer als een last dan als een hobby. Zo wil ik natuurlijk niet mijn blog beheren. Ook was het druk met het school, maar dat is gewoon iets wat er bij kwam, het was vooral vanwege gebrek aan motivatie. Vandaar dat er een lange tijd niks nieuws te zien was op mijn blog.

Hoe gaat het nu verder?
Ik ben gaan nadenken en tot de conclusie gekomen dat het vaststellen van dagen waarop ik een artikel post, mijn motivatie niet bevordert. Dan zat ik op dinsdag avond, dat ik nog een blog moest maken. Vandaar dat die vaste dagen nu eventjes niet meedoen. Dat zal al (hopelijk) een grote verbetering worden.

Mij lijkt het overigens super leuk om filmpjes te gaan maken voor mijn blog, maar ik vind dat nog net wat te eng. Misschien kan er een variant op verzinnen, maar dat zullen je allemaal nog wel zien.

Verder ben ik benieuwd naar wat jullie van mijn persoonlijke blogs vinden, leuk of niet leuk? Laat het me weten, want zo weet ik wat jullie daarvan vinden en kan ik daar mijn “schema” op aanpassen.

Ik hou van jullie allemaal, lieve lezers…

Ik wilde juist in deze tijd veel blogs gaan maken over school, vanwege alle toetsweken enzo, maar dat is er niet van gekomen en tijdens de vakantie hebben we er natuurlijk niet veel aan, dus ik denk dat de schoolblogs voorlopig niet te vinden zijn op mijn blog.

Dat brengt me op mijn volgende punt: Tijdens de vakantie ga ik geen blogs publiceren, het is wel mogelijk dat ik artikelen schrijf en dan na de vakantie ga posten. Ik hoop niet dat jullie dit erg vinden!

Ik hoop dat ik niks vergeten ben en dat jullie er begrip voor hebben. Dit was alles wat ik te vertellen had en daarmee sluit ik deze blog vandaag af!  Laat nog even achter in een reactie wat jij nou vindt van mijn blog, wat er beter kan en wat je juist leuk vindt! Liefs, Iris.

Advertenties

6 gedachtes over “UPDATE!

 1. Hi!
  Het spijt me echt dat er nog geen nieuwe blog is verschenen! Ik heb het echt enorm druk met school. Vanaf volgende week zou er verandering moeten zijn, dus volgende week komt er een blog!
  Ik hoop dat jullie er dan bij zijn!
  Liefs…

  Like

 2. Ik vind je blog heel leuk dat komt doordat je zo ‘spontaan’ schrijft. Daarmee bedoel ik het lijkt gewoon alsof ik een gesprek met je heb, en het gaat over alles en nog wat, ook is een keer wat anders dan beauty 😅

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s