De Liebster Award!

Jeeh! Ik ben genomineerd voor de Liebster award door xgraciously! Wat een enorme eer! Super bedankt, ik vind het echt super lief :). Door de Liebster Award leer je andere blogs kennen en moet ik vragen beantwoorden, dus laten we maar snel beginnen! Ik heb er zin in!

1. Als je één ding moet kiezen waar je niet zonder kunt, wat zou dat dan zijn?
Uhm, dit is best een moeilijke, want ik vind vele dingen super leuk en handig. Ik zou toch kiezen voor mijn familie, want alleen is er niks aan. Als familie er sowieso al bij zit, dan zou ik kiezen voor mijn telefoon, want daar heb je zoveel mogelijkheden mee, maar zoals ik al zei: In je eentje is de lol er snel af…

2. Welk talent zou je willen hebben?
Ik denk dat ik dan heel graag zou willen kunnen zingen. Ik vind zingen heel leuk, maar ik zou het nooit in het openbaar doen, omdat ik vind dat ik het niet super goed kan. Dus, ja, ik zou voor zingen gaan. Ook gewoon omdat je het altijd kan doen, je je stem altijd bij je hebt.

3. Wat is je grootste blunder?
Ik moet eerlijk bekennen, ik zou het niet weten. Ik heb er vast wel een, maar echt zo’n blunder waar ik van denk, ja dat is echt mijn grootste blunder, heb ik niet. Ik heb daarom besloten dat ik gewoon een paar faalmomenten ga opschrijven.
– Je kent toch wel die momenten dat je iemand tegenkomt en dan tegen elkaar botst en dat het dan zo gaat: Links, hij gaat ook naar links, rechts, hij gaat ook naar rechts en dan gaat het goed. Altijd zeer ongemakkelijke momenten. Nu komt het, ik liep op school en mijn leraar wilde mij links voorbij lopen (inhalen dus). Ik had dat helemaal niet door en ik liep links (ik slingerde een beetje) en toen wilde hij dus rechts inhalen, toen liep ik naar rechts. Normaal is dit maar een paar seconden, maar bij ons duurde het echt heel lang. Links, rechts, links, rechts, links, rechts en toen ging het pas goed.
– Ik was een keer aan het bellen met een vriendin en ondertussen was ik iets aan het pakken. Ik stoot mijn hoofd super hard en begin te huilen (dit is wel al van een paar jaar terug, ik was 9 jaar oud of zoiets). Ik had de telefoon even neergelegd en op een gegeven moment pakte ik de telefoon weer, stopte met huilen, vertelde dat ik me had gestoten en ging toen weer verder met huilen.
– Als laatste, kwam er een keer visite bij mijn vriendin, terwijl ik daar was. Haar oom, om precies te zijn. Volgens mij vond hij mij wel aardig en toen ging hij weg, want hij moest nog ergens anders naartoe en ik zei ‘HAVE FUN’. Op dat moment was het zo falend. Ik denk niet dat jullie het begrijpen, maar hij moest toch echt bij dit lijstje.

4. Breng jij je vrije tijd liever met anderen of jezelf door?
Het maakt me niet zoveel uit, maar als ik moest kiezen heb ik liever met anderen. Als ik namelijk in m’n eentje ben, dan doe ik echt allemaal nutteloze dingen waar ik niet eens echt plezier aan beleef. Gewoon internet afstruinen, pagina’s telkens vernieuwen. Jaa… Dan breng ik mijn tijd toch liever met anderen door.

5. Wie zou je graag willen ontmoeten?
Shailene Woodley. Geweldig.

6. Verzamel je iets? Zo ja, wat verzamel je?
Ik denk dat ik het wel verzamelen kan noemen, maar het is niet zo dat ik er heel fanatiek in ben. Ik verzamel namelijk 1- en 2-eurocenten. Geen idee waarom. Ik vind het gewoon leuke muntjes.

7. Hoe kwam je op het idee om je blog te beginnen?
Dit is best wel een lang verhaal… Toen ik net een laptop had gekregen, zocht ik echt van alles op, vooral tips. Vaak kwam ik dan op Girlscene.nl en na een tijdje vond ik dat ik een account aan moest maken, zodat ik de auteurs kon vertellen wat ik van hun blogs vond. Toen stond er bij mijn profiel: Blogs (0), nouja, dat vond ik er niet uit zien, dus zo kwam de eerste blog er. Toen vond ik blogs (1) er ook niet uit zien en zo kwam de tweede blog er. Toen bij de tiende blog, was ik er achter gekomen dat ik bloggen wel leuk vond :). Toen ik ongeveer vijftig blogs had geschreven, maakte ik een eigen website aan.

8. Wat is je grootste miskoop ooit geweest?
Werkelijk waar, ik zou het niet weten. Ik ben wel zo iemand die eerst een paar keer nadenkt voordat die iets koopt.

9. In welke landen ben je allemaal geweest?
We reizen wel veel, dus hier komt het lijstje: Duitsland, Oostenrijk, Turkije, Zuid-Afrika, Kroatië, België, Frankrijk en volgens mij ook Slovenië. Meer weet ik er zo niet.

10. Hoe kwam je aan je blognaam?
Op Girlscene heet ik dus Just Interested, omdat ik toen ik mijn account maakte enkel geïnteresseerd was in andere blogs en bloggersnote heb ik gewoon verzonnen :).

11. Welke dingen maken je blij?
Enzoknol, als er een ambulance voorbij rijdt (dit heb ik al uitgelegd in de rare tikjes blog..), een goed cijfer, een goede grap,  leuke reacties, heeeeeeeeeeeeeeel veel dingen maken mij blij en dat is maar goed ook, want zo ben ik bijna altijd blij.

De regels die bij de Liebster Award horen: 

-Bedank en link naar de persoon/blog die je genomineerd heeft.
-Beantwoord de vragen die je gegeven zijn door degene die je genomineerd heeft.
-Nomineer 11 andere bloggers en link deze (200 volgers of minder).
-Stel iedere genomineerde op de hoogte van hun nominatie.
-Maak een vragenlijstje van 11 vragen voor de genomineerden.

Hierbij nomineer ik:
JustLikeATrueStar
Blogwien
Peachlife
Lisamarie
Perksofautumn
Befitandfashionable
Dansenindestorm
Whaleinprogress

Ja, ik weet het dit zijn er geen 11, maar binnenkort komt er nog een liebster award, dus er zullen er nog wat komen! Nu de vragen:

1. Weet je omgeving dat je blogt?

2. Wat vind je het leukste deel aan bloggen?

3. Hoe kom je aan je inspiratie?

4. Gebruik je spellingscontrole?

5. Van wie ben je nou echt fan?

6. Welk moment kan je je nog zo goed herinneren?

7. Welk moment zou je heel graag een keer over willen doen?

8. Als je nog maar één ding van je bucketlist mag doen, wat zou dat dan zijn?

9. Kun je jezelf beschrijven in één zin (en dan niet een zin van een paar regels gaan maken)?

10. Op welke site kijk jij dagelijks?

11. Aan wat ben je verslaafd?

Dit was de Liebster Award! Nogmaals dankjewel, ik vond het echt super leuk. Ik ben benieuwd wat jullie hiervan vonden dus laat dat zeker achter in de reacties! Ik ben nog een keer genomineerdl zoals ik jullie al had verteld dus zo’n blog kun je wel nog een keer verwachten! Ik zie jullie woensdag weer en tot dan! Thanks for reading! X

Beeld: bron, bron

Advertenties

7 gedachtes over “De Liebster Award!

  1. Pingback: De Liebster award! |

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s