Mijn doelen van mei!

Jeetje zeg, wat gaat de tijd snel! Voordat je het weet is het alweer mei. Daar ben ik super blij mee, want dat betekent dat het warmer gaat worden! Nieuwe maand, nieuwe doelen. Vandaag ga ik jullie dus (alweer) mijn doelen van de maand vertellen en hoe ik van plan ben om dat aan te pakken. Laten we beginnen!

6

Mijn eerste doel is touwtje springen!
Op Girlscene heb ik laatst een forum ontdekt en hierin motiveren ze elkaar om touwtje te gaan springen! Ik ben meegesleurd door die motivatie en nu heb ik zelf besloten om te gaan touwtje springen! Het lijkt me echt een leuke sport en volgens mij verbrand er nog best wel veel calorieën mee. Ik heb er super veel zin in!
Hoe ga ik dit doen?
Er is een ding nodig voor mijn doel en dat is een springtouw. Nu wil ik, als ik dit dus ga doen, wel een iets beter springtouw, dus het enige wat ik nog moet doen is een sprintouw kopen. Als je wilt weten welk springtouw ik ga kopen, klik dan hier! Vervolgens ga ik gewoon een beetje experiementeren en filmpjes kijk op youtube en natuurlijk houd ik jullie op de hoogte (zien jullie de woordgrap?)!

Mijn tweede doel is meer slaap!
Ja, ik weet het, deze was er de vorige keer ook. Het is me gewoon nog niet gelukt!
Hoe ga ik dit doen?
Uhm, ja, eigenlijk geen idee. Hebben jullie nog tactieken? Please, let me know! Misschien dat ik het in zones ga indelen…. De eerste wekker zegt dat ik mijn tas in moet pakken, de tweede, dat ik me moet gaan omkleden (+ douchen) en de derde dat ik mijn tanden moet gaan poetsen. Ik heb werkelijk geen idee of dit werkt, maar ja, ik moet iets…

Mijn derde doel is mijn kamer opgeruimd houden!
Ik heb laatst mijn bureau helemaal opgeruimd en dit wil ik eigenlijk zo houden. Sowieso al omdat het beter is tijdens het studeren en daarbij, ik vind het fijner!
Hoe ga ik dit doen?
Ik ga mezelf gewoonweg dwingen om elk ding meteen op te ruimen, zodra ik iets anders wil gaan doen! Oftewel: Ik stel de regel dat er geen dingen voor twee verschillende zaken op mijn bureau mogen liggen. Bovendien zal dit goed zijn voor mij, want als jullie het nog niet wisten: Ik ben lui. Enorm. Ik ben dus ook te lui, om iets wat ik straks toch nog moet pakken, op te ruimen, want hé, het kost meer beweging. Laten we dat beeld veranderen!

Als laatste: Bloggen beter plannen!
Jep, hier ben ik niet zo goed in. Ik heb wel eens dat ik zaterdag avond om 22.00 mijn blog voor zondag nog zit te typen. Dit is niet goed voor mijn blog en voor mij. Mijn doel is eigenlijk dat ik op woensdag die van zondag al heb en zondag weer die van woensdag al heb (you get it?).
Hoe ga ik dit doen?
Gewoon. Doen. Ik denk niet echt dat je hier een tactiek voor kunt hebben. Misschien dat ik het in mijn agenda ga zetten.

Jep, dit was het alweer. Toen ik begin met het schrijven van deze blog, had ik nog geen vier doelen, maar gaandeweg, heb ik mijn doelen bedacht :). Ik wil jullie eerst bedanken dat jullie me volgen! Mijn blog bestaat nu 2 maanden en ik heb al 9 volgers (volgens mij). Dat betekent echt heel veel voor mij en ik ben jullie er ook heel dankbaar voor! Hopelijk hebben jullie genoten van deze blog en zie ik jullie zondag weer! Thanks for reading! X

Advertenties

6 gedachtes over “Mijn doelen van mei!

  1. Hele leuke doelen!.Ik hou zelf van een opgeruimde kamer maar of dat altijd lukt…. Nee niet echt! ik denk dat dat ook een hele goeie doel voor mij is.

    Like

  2. Heey! Even een mededeling! Morgen komt er GEEN blogpost online, ik heb het te druk (gehad) met school, maar ik ga mijn best doen om donderdag een blogpost online te zetten… Vergeef me 🙂 Tot donderdag! X

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s