What’s on my phone?! #2

Mobiel. Mobiel. Mobiel. Mobieltjes zijn niet meer te ontwijken overal zie je ze wel. Vandaag hebben we het vervolg op deel 1 (duhhh), dus als je die nog niet gelezen hebt klik dan eerst hier! Net zoals toen ga ik jullie de apps vertellen die je op dit moment op mijn mobiel zou kunnen vinden. Nou ja, de helft. Hopelijk vinden jullie het leuk!

apps-awesome-cake-camera-clock-Favim.com-253698 Retrica!
Volgens mij is deze app best wel bekend, maar aan degene die de app nog niet kennen zal ik even vertellen wat deze app precies doet. Het is gewoon een camera met effecten. Dus zwart-wit of zomers of iets anders, you get it? Als ik een selfie maak (zo klinkt het alsof ik dit elke dag doe, maar dat mag je dus even vergeten, want dat valt reuze mee) dan doe ik dat altijd met deze app, want de gewone camera is zo… gewoon. Moeilijk uit te leggen. In ieder geval vind ik dat ik met deze app leukere selfies maak :).

Cover art

Vervolgens: Shazam!
Ik heb nog best vaak de situatie dat ik een (leuk) liedje hoor en dan vervolgens niet weet welk liedje dat is. Vreselijk irritant als je er dan ook niet achter kunt komen, maar gelukkig is er Shazam. Dit lijkt net op zo’n wasmiddel reclame, maar goed, we gaan verder. Met de app Shazam moet je je mobiel dicht bij de box houden, of in ieder geval zorgen dat alleen het liedje te horen is en dan weet Shazam welk liedje het is! Jeeh!

Cover art

Ook heb ik……*tromgeroffel*: Skype!
Dit zal iedereen vast wel kennen dus heel diep zal ik hier ook niet op ingaan. Soms dan verveel ik me en ga ik met iemand skype of het is ook handig voor school als je moet samenwerken. Je moet echter niet de allerbeste kwaliteit verwachten.

Cover art

Wat heb ik nog meer? WeHearIt!
Dit is gewoon een app waar iedereen mooie plaatjes deelt. Je kunt collecties aanmaken en mensen volgen. Ik vind het super leuk, want ik hoef geen selfies van mensen te zien en zo ontwijk ik die mooi! Ik heb er al twee keer een blog over gemaakt dus als je die wilt lezen klik dan hier of hier! Zeker een aanrader!

Cover art

Mp3 Music Search Free!
Dit is een beetje een rare app, want hij staat op mijn telefoon, maar play store zegt van niet. Ik vind het in ieder geval wel een fijne app en veel liedjes staan erop. Door naar de volgende!

Hmmm, ik kom er net achter dat deze app niet meer verkrijgbaar is.

CM Security
Dit is zo’n app die ervoor zorgt dat je geen virussen krijgt. Je hebt ook clean master die zorgt voor meer ruimte, maar dat kan je met deze app ook en bij deze verwijdert ‘ie tijdens het schoonmaken geen foto’s, wat ik een groot voordeel vind. Ik vind dit een hele fijn app en zou hem ook zeker aanraden!

Cover art

Dan hebben we nu alle apps behandeld die ik op mijn telefoon heb gezet. Hopelijk vond je het een leuke blog of juist interessant. Welke apps heb jij? Zitten er echte aanraders tussen? Laat het weten in een reactie! Tot woensdag weer.. Thanks for reading! X

Advertenties

5 gedachtes over “What’s on my phone?! #2

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s