WeHeartIt: Sport motivation!

We gaan door met de volgende WeHeartIt collectie en deze keer heb ik sport motivation gekozen. De vorige keer was het fruit wat voor slijm in onze mond zorgde, maar deze keer zorgt het ervoor dat je je hardloopschoenen eens een keertje aan gaat doen! Ik vind plaatjes altijd heel motiverend, dus ik hoop dat het jullie zeker helpt!

.

be the best you can be👌


.


Untitled


Fit💪


#cheer #happy #love #live #cheerleader #cheerleading #guys #boys #girls #power #dreams #cheerlove #cheerlive #cheergirls #cheernice #cheerboys #bows #cheerbows #happy #ca #cheerathletics #gym #cheergym #cheertime #nice #beach #basket #fitness #body #light


Tumblr


^^


En? Heeft het geholpen? Mij in ieder geval wel! Ik denk dat ik binnekort weer eens een rondje ga lopen :). Ik ben nog steeds hartstikke benieuwd of jullie dit een leuke blog vonden en zo ja, wat moet de volgende collectie dan worden? Jullie kunnen kiezen uit: Funny, Truth, Nail art en Jurkjes! Dit was het dan weer en hopelijk neem je zondag weer een kijkje! Tot dan! Thanks for reading! X

Advertenties

4 gedachtes over “WeHeartIt: Sport motivation!

  1. Pingback: What’s on my phone?! #2 | Bloggersnote

  2. Mooie en inspirerende afbeeldingen! Die lichtblauwe schoenen van Nike zijn echt prachtig!
    Ik heb je trouwens genomineerd voor The Liebster Award, verdere informatie staat op mijn blog. Xx

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s