What’s on my phone?!

In dit tijdperk, heeft iedere persoon (behalve de ouderen dan) wel een telefoon. Op school gaat het erover welke app jij nu weer hebt en of ‘ie leuk is, want anders installeren zij ‘m ook! Hele trends zijn er tegenwoordig en soms gaat het zelfs te ver, bijvoorbeeld bij flappy bird. In ieder geval wil ik vandaag met jullie delen welke app’s je op mijn telefoon kunt vinden!

P1100007-

Eerst vertel ik jullie wat voor telefoon ik heb, want ook tegenwoordig is dat een groot verschil! Ik heb de ace 2 van samsung. Ik heb deze al een tijdje, dus ik begin ook al met zoeken naar een andere telefoon, maar tja mijn eisen zijn blijkbaar erg hoog :).

P1100006

Als eerste hebben we de populaire app: Whatsapp!
Ik heb eerst een hele tijd volgehouden dat ik helemaal geen whatsapp hoefde, maar uiteindelijk ben ik dan toch overgehaald om het te downloaden. Geen moment spijt heb ik ervan. Super handig, want eigenlijk is het gewoon gratis sms’en. Nouja, gratis? Gratis is het al een tijdje niet meer, maar nog steeds kost het niks in vergelijking met wat je betaalt voor sms’en. Ik ben echter wel van mening dat het hele idee van goedkoop whatsapp een beetje begint te verdwijnen. Nu gaan mensen mb’s gebruiken om hun whatsapp’jes te ontvangen en ja, dan weet ik niet meer waar je goedkoper bij uit bent…

Cover art

Als tweede hebben we WordPress!
Ik vind het gewoon enorm handig om ook dingen te kunnen regelen op mijn site via mijn telefoon. Ik vind het ook echt een fijne app, dus als je ook wordpress gebruikt voor je telefoon dan zou ik je het zeker aanraden.

Dan hebben we de app Buienalarm!
Ik heb deze app vooral gedownload, omdat hij een melding geeft wanneer er regen wordt voorspeld. Dit is voor mij heel handig, aangezien ik best lang moet fietsen en het dus wel fijn vind om te weten of het ondertussen gaat regenen. Je kunt drie plaatsen invoeren, waar hij dan de regen bijhoudt. Ook super fijn!

Ook heb ik de app Daily Water!
Ik heb deze app vooral voor mijn doel om meer water te drinken. Daarbij heb ik door deze app ook geleerd om in te schatten hoeveel water in een glas zit. De bedoeling van de app is dat je je gewicht invult en de app zo jouw dagelijks hoeveelheid water berekent die jij nodig hebt. Per dag vul je dan in wat je allemaal gedronken hebt, dus bijvoorbeeld: 1 mok thee, een flesje water en nog een klein glas water. Hier heb je opzich niet heel veel aan, maar ik vind het wel handig, want zo weet ik precies hoe het met mijn doel gaat.

7.1

Dan hebben we Mijn Volleybal!
Zoals jullie weten speel ik volleybal en via deze app volg ik precies hoe mijn team ervoor staat en wanneer en waar elke wedstrijd is. Veel verder hoef ik hier niet op in te gaan.

Mindfulness is de volgende!
Ik gebruik deze app niet echt vaak, maar het is een app die je kan helpen met het bewuster worden van jezelf of rust te creëren. Je vind er heel veel soorten oefeningen en zelf kun je de tijd van die oefeningen bepalen. Het is een prettige app, maar niet heel speciaal.

Cover art

Nu.nl staat er ook bij!
Weet je, ik volg niet echt het nieuws en daar moest iets aan gedaan worden. Op nu.nl hebben ze een één minuut journaal, wat mij dus heel erg aansprak. Elke ochtend keek ik dat journaal totdat er een update was en ik die filmpjes niet meer kon kijken. Ik ben te lui om dan die artikelen te gaan lezen, want mijn interesse ligt er gewoon niet. Overigens kijk ik nog wel elke keer bij de afdeling Tech, want op de een of andere manier vind ik dat wel interessant, terwijl ik er niet echt veel mee bezig ben.

Cover art

Op dit moment besef ik dat als ik al mijn app’s nu ga vertellen het een te lang artikel wordt, dus splits ik het in tweeën. Dit betekent dat dit artikel nu stopt en dat je het tweede deel snel op bloggersnote.com zult zien verschijnen! Hopelijk neem je dan weer een kijkje! Laat gerust een reactie achter enne… Thanks for reading!

Advertenties

3 gedachtes over “What’s on my phone?!

  1. Pingback: What’s on my phone?! #2 | Bloggersnote

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s