NEW! WeHeartIt: Fruit!

Ik heb iets nieuws bedacht! Nou ja, nieuws, ik weet natuurlijk niet of iemand het eerder heeft bedacht, maar ik ben er wel zelf opgekomen. Tegenwoordig hebben we tumblr, pinterest, instagram, weheartit en nog veel meer. Ik heb niet echt social media, maar weheartit heb ik wel! Aangezien er op weheartit alleen maar mooie foto’s staan, dacht ik dat jullie het misschien wel leuk zouden vinden als ik mijn collecties deel. Je kan ze voor alles gebruiken, bijvoorbeeld als achtergrond! Vandaag laat ik jullie vele mooie plaatjes van fruit zien!

Fashionality - Fashion Illustrations | via Tumblr

ℓυxεαмσυя


Daydreaming♥ | via Tumblr


🌿


B l u e b e r r i e s - XO | via Tumblr


Fondo de pantalla


KiiwyYo


🌺


Loopt het slijm nu bij jullie uit de mond? Bij mij in ieder geval wel! Zo krijg ik er super veel zin en ik vind de plaatjes echt geweldig. Wat vond je van mijn idee? En wat vond je van de plaatjes? Jullie mogen bepalen wat ik de volgende keer doe: Sport motivation of jurkjes of nail art. Vertel het allemaal in een reactie! Thanks for reading! X

Advertenties

4 gedachtes over “NEW! WeHeartIt: Fruit!

  1. Pingback: What’s on my phone?! #2 | Bloggersnote

  2. Aaah zo’n mooie foto’s! Ik krijg er echt spontaan honger van. Hmm ik vind het wel heel leuk om sport motivation en jurk te zien 🙂
    Leuk artikel!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s