Mijn rare tikjes!

Tegeltjes tellen, altijd alles doen met dezelfde volgorde, driemaal je handen wassen. Iedereen heeft wel van die rare dingen! Je hoopt dat ze herkenbaar zijn, maar eigenlijk zijn ze het niet… Soms zijn ze echt hilarisch en soms ook niet, maar persoonlijk zijn ze wel! Mijn rare tikjes (of noemen jullie het trekjes?) zal ik vandaag aan jullie vertellen met het doel mijn blog meer persoonlijk te maken! Let’s start!

1. Kippenvel bij elektrische tandenborstel!
Ik weet niet hoe dit komt, maar altijd als ik begin met tandenpoetsen (met mijn elektrische tandenborstel) krijg ik altijd kippenvel. Ik vraag me of dit herkenbaar is… Sowieso krijg ik best wel snel kippenvel, maar volgens mij hebben meerdere mensen kippenvel bij dit scenario: Die ene seconde voor je onder de warme douche staat! Laat het me weten of jij dit ook hebt!

2. Cijfers checken!
Omdat ik nog maar 14 ben, ga ik natuurlijk dagelijks naar school! Op school heb ik toetsweken en tijdens deze weken kijk ik niet normaal vaak naar mijn cijfers. Om 3 uur een kijkje, om half 4, 4 uur…. En dan zodra er ook iemand zegt dat het cijfer van dat ene vak erop staat, dan ga ik vliegensvlug kijken! Herkenbaar?

3. Bang voor de toekomst!
Soms kijk ik met een bepaalde blik naar de wereld en dan vind ik dat onze wereld echt “verkloot” is… Iedereen is super asociaal en enkel mobieltjes zijn nog belangrijk (overdrijven is mijn sterkste punt). Ik probeer hier niet aan mee te doen! Laatst was er een fiets omgevallen en toen heb ik die fiets gewoon recht gezet, terwijl ik geen idee heb van wie die fiets is. Dit kan voor sommige normaal klinken, maar geloof mij, er zijn er genoeg op deze aardbol die zeggen: ‘Waarom zou je dat doen?’. Als ik zoiets hoor, dan vraag ik me echt af: Hoe ziet de wereld er over 10 jaar uit? Ik moet eerlijk zeggen, dat dat me niet echt een fijn beeld geeft….

4. Doorzeuren? Ga je gang!
Ik merk dat echt super veel mensen hier last van hebben: Zodra mensen gaan doorzeuren, ontstaan er irritaties! Volgens mij ben ik een van de weinige die dit totaal niet erg vind!

5. Super dag bij ambulance!
Dit kan je heel gemeen opvatten, maar zo bedoel ik het absoluut niet! Zoals ik al vertelde, vind ik dat de wereld redelijk asociaal is en enkel nog om zichzelf geeft. Als ik dan zie dat er een ambulance voorbij rijdt met sirenen en ik zie dat vervolgens elke auto aan de kant probeert te gaan, dan verbetert dat echt mijn hele humeur! Begrijp me niet verkeerd, natuurlijk vind ik het erg dat er bijvoorbeeld levens op het spel staan, maar hé, haal het positieve eruit.

6. Kleine dingen voor blijdschap!
Ik ben echt super snel hieper en blij en druk met de kleinste dingen! Er zijn er natuurlijk genoeg die dit ook hebben (laat het weten, als jij denkt dat jij zo bent!), maar ik wilde ‘m er toch graag nog even bijzetten!

7. Tandenborstel schoonmaken!
Ik heb een soort van obsessie met mijn tandenborstel schoonmaken… Ik weet dat er best veel mensen zijn, die dat pulken van harde lijm van het potje leuk vinden. Dat heb ik dus met mijn tandenborstel. Als ik zie dat er ergens tandenpaste is opgedroogd, dan wil ik dat echt heel graag schoonmaken! En dan bedoel ik overal op mijn tandenborstel… Beetje raar, maar ach, wat geef ik er om?

Dit waren alle rare trekjes/tikjes die ik kon bedenken en ik ben natuurlijk ook super benieuwd naar jullie rare tikjes! Laat het me weten in een reactie en hopelijk zie ik jullie dan weer woensdag!

Bron beeld: one-happy-mama, productreviewmom, imgbuddy, lovethispic

Advertenties

3 gedachtes over “Mijn rare tikjes!

  1. Pingback: De Liebster Award! | Bloggersnote

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s