Mijn doelen van april!

Jeetje, wat gaat het snel! We zitten alweer in april en overal verschijnen bloementjes en vogeltjes… Maar aangezien we in een nieuwe maand zitten, wil ik mijn doelen van deze maand gaan bespreken met jullie! Ik heb geen idee of jullie dit leuk vinden, dus we zullen zien! Ik zelf vind april een super leuke maand, vooral vanwege de aanwezigheid van de lente! Lees snel verder om mijn doelen van deze maand te weten te komen!

Als eerste: Meer slaap!
Ik merk dat ik de laatste tijd steeds later naar bed ga en nu merk ik zelf de gevolgen daarvan. Het maakt me duf. Ik ben er achter gekomen, dat slaap super belangrijk is voor je humeur, maakt niet uit of je maar 1 uurtje mist.
Hoe wil ik mijn doel bereiken?
Ik ga proberen om half tien in bed te liggen, maar hier wil ik langzaam naartoe werken. Ik heb dit doel namelijk wel eens vaker geprobeerd, maar na 3 dagen ging ik altijd weer de mist in. Nu heb ik een idee: Ik schrijf elke dag op hoelaat ik in bed lig en dan moet ik de volgende dag proberen om eerder dan de vorige tijd in bed te liggen. Als ik half 10 hebt gehaald, dan hoef ik niet meer eerder. Let’s do this!

Ten tweede: Mijn schoolwerk anders inplannen!
Hoe het nu gaat: Ik kom thuis, ik ga achter de computer en dan om 19.00 uur begin ik aan mijn huiswerk en dat vind ik eigenlijk te laat.
Hoe ik wil dat het gaat: Ik kom thuis, ga aan school werken en als ik nog tijd over heb ga ik achter de computer.
Hoe wil ik mijn doel bereiken?
Tja, dit is een beetje moeilijk om te zeggen, maar normaal deed ik altijd de computer beneden aan. Ik ga me nu dus dwingen om beneden de computer niet aan te zetten als ik thuiskom. Hopelijk gaat het me lukken!

Every Homework :D

Ten derde: Meer water drinken!
Het is gewoon heel gezond en het kost niet super veel moeite. Het is gewoon je flesje vullen en dan af en toe een slokje nemen. Op vrije dagen lukt dit me beter dan op schooldagen, maar nu wil ik het dus ook op schooldagen halen om 1,5 liter te drinken. Ik heb al een app (daily water), dus nu is het alleen nog maar doen!
Hoe wil ik mijn doel bereiken?
Ik vul elke dag vóór mijn eerste les mijn flesje van 1 l en die moet op zijn vóór mijn laatste les.

Drinking Water

Als laatste: Iets vaker hardlopen!
Ik vind hardlopen net zoiets hebben als douchen. Ik heb nooit zin om te douchen (is dit herkenbaar), maar als ik er eenmaal onderstaan of klaar ben, voel je je heerlijk. Zo is het ook bij hardlopen, tenminste bij mij dan! Maar ik wil het gewoon doen en het is ook nog eens goed voor je conditie!
Hoe wil ik mijn doel bereiken?
Ik moet 1x per week een rondje hardlopen en als ik dat niet doe, moet ik het sowieso de week daarop inhalen en moet ik buikspier oefeningen doen (door middel van youtube filmpjes).

.

Dit waren ze allemaal! Heb jij nieuwe doelen voor deze maand? Zo ja, welke? Laat ook weten, wat je van deze blog vond en of het je leuk lijkt dat ik elke maand mijn nieuwe doelen aan jullie vertel! Heb jij nog tips & tricks voor mij, om mijn doelen te behalen? Laat het allemaal achter in een reactie! Thanks for reading! X

Advertenties

5 gedachtes over “Mijn doelen van april!

  1. Pingback: Zo maak je een doel! | Bloggersnote

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s