A fresh start!

Hallo! Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn gloednieuwe website! Op deze site zal ik artikelen gaan plaatsen die over van alles en nog wat gaan. Zo zal ik gaan schrijven over lifestyle, school en soms zal ik gewoon mijn gedachten op papier zetten.

Dit is niet mijn allereerste blog, ik blog namelijk al een tijdje op girlscene.nl! Als je me daar wilt opzoeken,  dan is het handig als je mijn gebruikersnaam weet, want anders gaat het je echt niet lukken. Dus hierbij mijn gebruikersnaam: Just Interested…. Ik heb daar al zo’n vijftig artikelen geschreven,  dus zeer onervaren ben ik niet. Ik vond het toch eens tijd om een eigen site te beginnen, dus tja.. Daarom deze site! Ik zal mijn artikelen gewoon op Girlscene blijven plaatsen, maar ik hoop natuurlijk dat je ze op mijn site bekijkt in plaats van Girlscene.

Ik weet nog niet precies hoe ik dit wil aanpakken, maar ik begin met elke woensdag en zondag een nieuwe blog!!!! Hopelijk zal je dus wekelijks een kijkje nemen op mijn blog! Eigenlijk is het de bedoeling dat ik jullie ga overtuigen dat ik “speciaal” ben en dat je daarom mijn blogs moet lezen, maar zo  “speciaal” vind ik mezelf helemaal niet. Soms krijg ik complimenten over mijn schrijfstijl, maar dat is natuurlijk je eigen smaak. Ik kan jullie dus alleen maar vragen om mijn blogs te lezen en misschien vind je me wel super leuk schrijven en ga je me volgen, wie weet?

Dan ga ik het nu over mezelf hebben! (Dat ben ik eigenlijk al de hele tijd aan het doen, maar waarschijnlijk snap je wat ik bedoel.) Het is natuurlijk wel fijn om een klein beeld te hebben van degene die het schrijft. Ik wil mijzelf nog wel een beetje anoniem houden, maar dit zal ik je vertellen: Mijn naam is Iris en ik ben al zeker veertien jaartjes oud! Ik ga dagelijks naar school en zit dan gezellig in de klas 3VWO. Hier moet ik natuurlijk veel werk voor doen, net zoals ieder ander die leraren heeft die denken dat hun vak het allerbelangrijkste is. Ook moet ik elke dag nog fietsen naar school, wat bij mij ook nog zo’n 45 minuten inneemt. Zo kom ik mijn dag wel rond… Lezen is een grote hobby van mij, dus ik vermoed dat je weleens blogs zult tegen komen met lezen of boeken als onderwerp. Ik heb nog een zusje en twee ouders en dat is het allemaal wel, volgens mij.

Nou dit was het dus: Mijn eerste blog op mij eigen website (*vreugdemomentje*). Ik hoop dat je mijn blog hebt gelezen met een glimlach en hopelijk zie ik je volgende week woensdag weer terug!

P.S. Ik zou het superleuk vinden als je een reactie achterlaat! Natuurlijk is opbouwende kritiek ook welkom :D…..

Advertenties

13 gedachtes over “A fresh start!

  1. Voor het eerst kwam ik op deze website. En ik vind het erg knap hoe een meisje van 14 al zo goed kan schrijven! Ik ben erg benieuwd naar je komende blogs. Veel succes!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s